KÄHLER LOVE

Kan inte riktigt släppa Kählers fina ljusstake Globo som jag såg på Formex, den är så väldans fin! Jag vill ha en i varje storlek och färg och jag skulle inte heller tacka nej till de söta ljusstakarna Cono som nu kommit i grönt och blått, också superfina.
Foto: Kähler

ATT VARA NÖJD...

Jag brukar normalt inte visa upp jobb jag gjort eftersom jag oftast är mer kritisk än nöjd. Så med en del prestationsångest virvlande runt mig så kan jag ändå inte låta bli att visa min styling för textilföretaget Mairo's höstnyheter, eftersom jag blev så nöjd med resultatet. Vill ni kika mer på Mairo och deras nyheter så smyglanserade de sin helt nya webbutik idag. 

Styling & foto: Sandra Lööv
Kategori: Inspiration Taggar: Kudde, Mairo, print, styling, textil;

FINA FÄRGER

Jotun har släppt sina nya färger, Lady balance och därmed ett gäng snygga inspirationsbilder. Det börjar bli dags för oss att släppa det vita och få in lite mera färg i form av rostiga och pudriga nyanser. Färgerna är uppdelade i tre kategorier: Everyday Balance i gröna toner, Everyday Simplicity i svarta, vita, grå och gula nyanser och Everyday Beauty i rostiga toner i rött och hudfärger.

När jag ser så här fina bilder blir jag onekligen sugen på att måla om varenda rum i huset! Nyheterna från Jotun hittade jag hos Frida