TORSDAGSTIPSET V. 5

Jag är alltid tidig med att köpa en ny kalender att ha i väskan, för skriver jag inte ner planerade möten och annat viktigt så glöms det bort ganska direkt. Och jag har inte riktigt kommit in i att ha min kalender i telefonen, det känns liksom inte verkligt. Något som jag däremot inte gjort i år är att införskaffa en fin almenacka att pryda väggen med. Och för er som inte heller skaffat en så kommer här veckans tips: SMÄM, den fantastiskt begåvade Illustratören Sara Woodrow som gör otroliga tecknigar / målningar ger bort en minikalender via sin blogg! Hur fin som helst! Denna kan du ladda hem HÄR.  SMÄM har även annan otroligt vacker konst och så himla fina kuddfodral som finns att beställa HÄR.
 
Kategori: Torsdagstipset Taggar: Design, almenacka, kalender, kuddar, print, sara woodrow, smäm, vacker;

COCOTIGER

Okrönta mönster drottningen Lisa Bengtsson lanserade igår sitt nya mönster, Cocotiger som till skillnad från Lisas tidigare mönster är lugnare i både färg och form. Galet snyggt i sin enkelhet tycker jag! Jag gillar mest färg-kombinationen av gråa nyanser och guld. Återförsäljare är Royal Design.
Foto: Alexander Lagergren, Styling: Sara Garanty
Kategori: Inspiration Taggar: Cocotiger, Lisa Bengtsson, mönster, tapet, tigermönster;

BROSTE CPH

Jag fullkomligt älskar Broste Copenhagen:s bilder inför Vår/Sommar 2014, så drömska och harmoniska.Broste hänger verkligen med i svängen när det gäller trenderna som är och varit på senare tid med trärent, koppar och marmor. Mina favoriter av vårens nyheter är den fina geometriska keramiken och de batikmönstrade kuddarna som jag gärna haft ett gäng av hemma.
Kategori: Inspiration Taggar: Batik, Broste, Nordisk design, inspiration, keramik, kuddar;