RÖHSSKA MUSEET

Kommer ni ihåg lägenheten som jag visade för några dagar sen, där det satt en tjusig hatt-tavla på en av väggarna i köket. Tavlan (eller affischen) kommer ifrån Röhsska Museet i Göteborg.
När jag väl var inne i museets webshop så trillade jag över ännu fler fina affischer från tidigare utställningar, som är väl värda att visa.
Kategori: Detalj - Print & Affischer Taggar: Design, Vivienne Westwood, affischer, chanel, coco, faces, fashion, fashion figures, fashiondesigner, hatt, hatttavla, mode, print;

TORSDAGSTIPSET V.9

Efter att ha läst Frida Ramstedts inspirerande blogg Trendenser i veckan så fick jag nys om Designer box, en slags prenumeration på nya designprodukter. Varje produkt blir leverad i en fin liten trälåda. Man vet inte vad som kommer i nästa leverans och det gör det hela lite mer spännande! Kul koncept och jag kommer nog att signa upp mig själv. Designer box hittar du HÄR. Här är några av de produkter som blivit utskickade.
Kategori: Torsdagstipset Taggar: Design, box, designerbox, ljushållare, träfigur, vas;

PIGMENT

BoråsTapeter har för någon vecka sedan lanserat fyra nya färger i tapetkollektionen Pigment. Kollektionen består av enfärgade tapeter på naturliga, matta ytor. De fyra nya färgerna heter Chalky White, Moody Green, Elephant och Rose Dust. De här tapeterna är verkligen så rätt om ni frågar mig! Underbara!
Kategori: Detalj - Tapeter Taggar: boråstapet, färg, pigment, tapet, wallpaper;