PIPPI I TRÄ

Normann Copenhagen kom i förra veckan ut med 6 nyheter i sitt sortiment, jag fastnade direkt för de fina träfigurerna. Mest gillar jag Sigurjón Pálsson's "Shorebird" där kroppen är av ek och ben och näbb i lackerad stål. Desigen har verkligen lyckats fånga en fågels position av en fågel pickande letar efter mat med en ren och enkel design. Jag vill ha en hel flock av dessa!

Pippi no. 2 är Swan skapad av design studion Everything Elevated är en majestätiskt Svan i ek, helt i sin enkelhet, utan någon som helst onödig design. Tjusig, tycker jag och den hade gärna fått berika min bokhylla!

TORSDAGSTIPSET V.28

Denna veckans Torsdagstips tänkte jag tipsa om bloggen @mycasa. Stylisten och fotografen, Åsa Myrberg som driver bloggen tar så otroligt vacka bilder på lika vacker inredning och trädgård som får min inspirationsklocka att ticka högt!  Att sedan Åsa är en härlig och sprudlande person gör bara det hela snäppet bättre! Klicka här så kommer du till bloggen.
Foto: Åsa Myrberg - @mycasa
 

GOTLAND

Man blir visst lite sugen på att sommarhus på Gotland efter att ha sett det här helt underbara gotlänska huset. Så rått och enkelt men så charmigt och ombonad på samma gång! Helt klart det mest intressanta objektet till salu på länge i mina ögon. Fler bilder hittar du här! Jag hittade den här pärlan via Trendensers Söndagssummering av veckan som gått, Frida på Trendenser har även koll på vart detta huset figurerat tidigare, kika in här för att kolla in det.