@DECORLIFE

Fabriken som är ett inspirationsforum för inredningsbloggar stängs ner på obestämd tid men istället öppnar @decorlife upp och följer samma syfte, att vara en samlingsplats för intresserade användare såväl på Instagram och i framtiden även en blogg. Det är Weronica från bloggen Living by W och Tina från Peppar och Vanilj som står bakom Decorlife. Redan i morgon, onsdag startar en fotoutmaning så fortgår hela Oktober ut!
 
 

IKEA FAMILY LIVE

Min goda granne och vän Rebecca Centrén fick i våras besök av kundtidningen IKEA family live som fotograferade deras häftiga och unika hem.Jag har tidigare visat några bilder från deras hem och de går verkligen sin egen väg, vad gäller stil och BRA det blir det! 

BETONG

Att det är poppis med Betong är ju ingen hemlighet och jag är själv en av de som gillar den råa känslan som betong ger. Men hur mycker betong är okej? Går det att få det mysigt och en "hemmakänsla" i en nästintill bunker? Vad tycker ni? Mäklarfirman Våningen och villan har just nu ett objekt ute till försäljning i Västra hamnen i Malmö där väggar, tak och bänkskivor är av just betong, där jag tycker att de fått till det väldigt bra.