MEN AT WORK

Är det något som vi verkligen behöver så är det fina grytunderlägg. Det känns lite lyxigt att få sätta vardagsmaten på ett fint underlägg. Svenska företaget Men at Work har kommit med sina "city trivet" som är hur fina som helst! Den här designen finns med motivet Stockholm och Göteborg. Jag vill ha båda, fast jag inte bor i någon av städerna! Du hittar dessa att köpa på Artilleriet.
 
 
 

ATT VARA NÅGONS FRU

Grossistföretaget Nyblom Kollén har nyligen gjort ett samarbete med duktiga bloggeskan Emma från bloggen Att vara någons fru, där hon tolkar temat "Strandfynd". Jag blev handlöst förälskad i bilderna och den drömska miljön som Emma använt sig av. Jag hoppas på mer sådana här samarbeten mellan bloggar och företag. Det finns en hel uppsjö av duktiga människor som gömmer sig bakom sina datorer och som borde få chansen att visa sina "skills". Jag misstänker att Nyblom kollén är nöjda med sitt bloggsamarbete! Vill du ser fler bilder och läsa mer kikar du in HÄR.
Kategori: Inspiration Taggar: att vara någons fru, nyblom kollen, textil;

ATT VÄLJA EN SOFFA...

Just nu suktar jag väldigt mycket efter en ny soffa. Efter att jag agerat smakråd åt en nära vän med samma smak och samma velighet som jag själv så måste jag ju erkänna att det finns en hel del soffkandidater jag kan tänka mig kan få lov att puffa ut den "gamla". Jag är vansinningt trött på vår stora soffa som knappt går att flytta, att tänka på att ändra om är ingen idé. Så nu vandrar tankarna sakta vidare till nytt.

Några "häng" som landade på näthinnan och jag inte kan släppa är modul sofforna Join och Rejoin från Ire möbler. De ligger högt upp på önskelistan nu. Sofforna känns nätta och tidlösa i sin design, att de sedan är tillverkade i Sverige är ännu ett plus! 
Foto: Ire