LÄNGTAN

När man ser HM:s bilder för sommaren som längtar jag verkligen efter varmare väder med slöa dagar på stranden och ljumna kvällar vid grillen. Fina inspirationsbilder det kan man inte klandra HM för att inte ha! Dessa är drömska... Jag vill med ha ett stooort Pilträd att duka upp en myshörna under!
Foto: HM Home

GÖR ETT TÄLT

Hur poppis har inte små indiantält från exempel Granit blivit den senaste tiden? Inte så konstigt heller för den delen, de är ju supersöta och framför allt gillar de små att ha en egen "koja". Men visst skulle det vara roligt att ha ett helt unikt tält som barnen fått hjälpa till att tillverka. Sofia på Mokkasin visar som alltid med sköna bilder på sin blogg hur man gör ett sånt här makalöst fint tält!  
Kategori: Pyssel Taggar: DIY, indiantält, mokkasin, tipi, tält;

KONTRASTER

Efter lite hemnetsurfning hittade jag den här lägenheten hos Stadshem. Jag kan nog inte riktigt förklara vad det är jag gillar med det här hemmet mer än att bilderna skapar en nyfikenhet hos mig, kontrasterna av inredningstilar fängslar mig, nordiskt ljus, blandat med retro, modernt och orientaliskt, -Well done, säger jag. Jag vet ju att lägenheten antagligen är till 90% stylad av proffs och att stylingen inte alltid skildrar människan som bor där. Men jag fastande i bilderna och blev nyfiken på mera, (det var antagligen tanken med stylingen).
Foto: Stadshem
Kategori: Inspirerande Hem Taggar: grafiskt, göteborg, kontraster, modernt, orientalisk, retro, skandinavisk, stadshem, tidningstapet;