HAMMAM

Något som blivit väldigt populär det senaste året är Hammam handdukar, vilken är oftast i ren bomull. Handduken kommer urspungligen från Turkiet och används tradionellt vid turkiskt bad (Hammam). House of rym har kommit med några riktigt fina som de själva kallar fouta vilket är det franska ordet för just denna handduk. jag tycker man kan använda dessa fina handdukar till mer än att torka sig med, varför inte som en liten filt eller duk?

MÄRTA

Mitt hjärta slog ett volt och en liten knut på sig själv när jag såg Märta Hanssons prints. Originalet är målat i akvarell och varje motiv är limiterade till 100 exemplar, signerade och numrerade. Webbutiken Le kiosk är först ut att sälja hennes print. Grattis säger jag! jag gissar på att dessa kommer sälja som smör i solsken. Här har Märta målat ett vackert ogräs som växer på en av Malmös ödetomter. Vackert!
Foto: Le kiosk

SCANDIC TO GO

I förra veckan damp det ner en kul nyhet i inboxen, det är Scandic som nu lanserar ett mobilt hotellrum! To Go-rummet kommer placeras ut på bl a Hasslö i Karlskronas skärgård, Djurgården, Stockholm och Ribersborg i Malmö. Dessutom kan du boka hotellrummet på önskad plats runt om i landet. Hur kul är inte det då? Oavsett vad du väljer så kostar en natt 2500:- inkl. frukost. Kika in To Go Här!

Det mobila hotellrummet är 18 kvadratmeter stort, har två bäddar samt en bäddsoffa för en vuxen eller två barn, fritt wifi, tekokare och luftkonditionering. Badrummet är fullt utrustat med dusch, mjuka badrockar och väldoftande badprodukter från Face.
Foto: Scandic